Şimdi Ara

Sweatcoin ile yürüyerek 1000 dolara kadar kazanma imkanı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Kripto para dünyasında son zamanlarda movetoearn projeleri ön planda arkadaşlar takip edenler biliyordur. Bu projelerden biri de sweatcoin. Bu uygulama sayesinde her gün 10.000 adım atarak 10 sweat kazanabiliyoruz. Bunun yanında 3 defa günlük ödüller de oluyor bunlarla birlikte günde 15-16 tane sweat kasabiliyoruz. Peki bu sweatler ile ne yapabiliyoruz? Uygulamanın mağaza bölümünde hem satın alma hem de açık artırma bölümleri var. Satın al kısmında belirli dönemlerde bazı ürünler ve hediye çekleri oluyor. 3-4 gün önce 40 dolarlık Amazon hediye kartı vardı mesela bunun yanında ürün olarak Jbl hoparlör ve Apple airtag vardı. Bunları belirli bir sweat karşılığında satın alabiliyoruz. Şuan da 40 dolarlık Google Play kodu var mesela bunun sweat fiyatı 800 sweat. Açık artırma elinde bol miktarda sweat bulunanlar için daha avantajlı. Açık artırma bölümüne 23 saat sonra Xbox Series ve 1000 dolarlık Amazon hediye kartı sunulacak. Belirli bir süre içerisinde en çok teklifi veren alır. Birkaç hafta önce PlayStation 5 sunulmuştu ve en çok teklifi 20.000 sweat ile veren PS5 i aldı. Ben bu kadar sweat kasamam bu kazandığım sweatleri nakite çeviremiyor muyum diyecek olursanız da bu yaz projenin kendi coini satışa sunulacak. 1 sweat 1 sweatcoin olarak dönüştürülecek ve cüzdanınızdan çekip satış yapabileceksiniz. Projenin bir çok işbirliği mevcut. Yakın zamanda Near Protokol ile işbirliği imzaladılar. Movetoearn hype'ından faydalanmak istiyorsanız siz de değerlendirin derim kenarda dursun. Yürüdükçe coin kazanıyoruz sonuçta :).

    Tüm bu yazdıklarımın yanında bir de fenomen bölümü mevcut. Referansınız ile kayit ettikçe hem ekstra sweat kazanıyorsunuz hem de belli bir davet sayısına ulaştığınız da direkt nakit kuponu satın alabiliyorsunuz doğrudan banka kartınıza gönderiliyor. Minimum davet sayısı 90 kişiden başlıyor. 90 kişiye 25 dolar nakit çekebiliyorsunuz.


    Eğer buraya kadar yazımı okuduysanız çok teşekkür ederim. Aşağıya bırakacağım linkten kayıt olursanız hem siz hem ben ekstra 5 sweat kazanmış oluruz ve siz de başkalarını davet ederek ekstra 5 sweat kazanabilirsiniz.

    Check out this free app — It Pays to Walk 🚶 https://sweatco.in/i/erdemtopak

    Aşağıya bir de referanssız link bırakıyorum. Referanssız linkten kayıt olursanız 0 sweat ile başlarsınız. Referanslı linkten ise 5 sweat ile başlamış olursunuz tercih sizin efenim.

    https://sweatco.in/

    Tekrardan teşekkürler.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.